İZMİR / KEMALPAŞA - Yukarı Kızılca Ortaokulu

Yukarı Kızılca Ortaokulu

Adres
Yukarı kızılca Merkez Mahallesi İzmir Caddesi No55 Kemalpaşa İzmir 382317.7N 272942.8E
Vizyon
Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven, Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak orta öğretime hazırlamak
Misyon
Öğrencilerin öğrenmeyi seven, sorgulayan, iletişim kuran, ilkeli, risk alan, duyarlı ve kendi öğrenmelerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması. Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.Eğitim bölgesi içindeki kalitemizi daha da artırarak öğrenci memnuniyetini ve başarısını artırmak.
Başarılar
Okulumuz 2019-2020 E.Ö.yılında LGS sınav puanlarına göre; 3 öğrenci nitelikli okula (Kemalpaşa MOPAK Anadolu Teknik Lisesi) 14 öğrenci çeşitli Anadolu Liselerine yerleşti. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda Merkezi Sistemce yapılan LGS sınav sonucuna göre Okulumuzdan 5 Öğrencimiz Fen Lisesine 1 Öğrencimiz de Sosyal Bilimler Lisesi yerleşmiştir.
08.30- 15.00
Katı Yakıt Kaloriferli
Ulaşım
767 Belediye otobüsü ve belde minibüsleri vardır Yukarı Kızılca Merkez Mahallesi İzmir Caddesi No:55 Kemalpaşa- İZMİR